Fanuc Robotics Europe System Integrator

nagyrobotics.hu
Kapcsolat

NAGY Robotics Kft.

H-8060 Mór

Bartók Béla utca 50.

 • +36 22 400-266
 • +36 30 330-6833
Kapcsolódó anyagok

  A robottechnológia vezető integrátora

  NAGY Robotics Kft.

  A NAGY Robotics Kft. az ipari robotok gyártása területén, világszerte jól ismert FANUC Robotics cégcsoport teljeskörű partnere.

  FANUC Robotics

  Termékek

  A FANUC robotok széles körű típuskínálattal rendelkeznek: az ívhegesztő, palettázó, rakodó, ragasztó, festő, ponthegesztő robotok szinte minden feladatkörre kínálnak megoldást.

  Szolgáltatás

  Célunk hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek. A karbantartás, javítás, szervíz és alkatrészellátás területén megszerzett  több éves szakmai tapasztalatunk biztosítja ennek elérését. Új robotok telepítésekor a kedvező ár mellett a legtöbbet nyújtjuk a felhasználóinknak.

  Rendszerintegráció

  Cégünk az új robotok eladásától és integrálásától kezdve a komplett kivitelezésig minden olyan tevékenységgel foglalkozik, ami a FANUC robotokkal kapcsolatos.

  A FANUC Robotics Stuttgart melletti központja

  Raktár

  A folyamatosan bővülő, saját raktárkészletünkről oldjuk meg a legrövidebb időn belül az alkatrészellátást.

  Márkafüggetlen szervíz

  Vállaljuk a meghibásodott elektronikai alkatrészek javítását. Szervómotorok, vezérlők, szervó erősítők, panelok, TP, TP kábelek javítása rövid határidõvel, garanciával.

  Karbantartás

  Kössön karbantartási szerződést, mely számos előnyt nyújt a felhasználók részére. A szakszerű karbantartás védelmet nyújt az elektronikai egységeknek, forgó, kopó alkatrészeknek, így azok, mégtöbb üzemórát teljesítenek.