Fanuc Robotics Europe System Integrator

nagyrobotics.hu
Kapcsolat

NAGY Robotics Kft.

H-8060 Mór

Bartók Béla utca 50.

  • +36 22 400-266
  • +36 30 330-6833

A robottechnológia vezető integrátora

NAGY Robotics Kft.

A NAGY Robotics Kft. az ipari robotok gyártása területén, világszerte jól ismert FANUC Robotics cégcsoport teljeskörű partnere.

FANUC Robotics

Termékek

A FANUC robotok széles körű típuskínálattal rendelkeznek: az ívhegesztő, palettázó, rakodó, ragasztó, festő, ponthegesztő robotok szinte minden feladatkörre kínálnak megoldást.

Szolgáltatás

Célunk hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek. A karbantartás, javítás, szervíz és alkatrészellátás területén megszerzett  több éves szakmai tapasztalatunk biztosítja ennek elérését. Új robotok telepítésekor a kedvező ár mellett a legtöbbet nyújtjuk a felhasználóinknak.

Rendszerintegráció

Cégünk az új robotok eladásától és integrálásától kezdve a komplett kivitelezésig minden olyan tevékenységgel foglalkozik, ami a FANUC robotokkal kapcsolatos.

A FANUC Robotics Stuttgart melletti központja

Raktár

A folyamatosan bővülő, saját raktárkészletünkről oldjuk meg a legrövidebb időn belül az alkatrészellátást.

Márkafüggetlen szervíz

Vállaljuk a meghibásodott elektronikai alkatrészek javítását. Szervómotorok, vezérlők, szervó erősítők, panelok, TP, TP kábelek javítása rövid határidõvel, garanciával.

Karbantartás

Kössön karbantartási szerződést, mely számos előnyt nyújt a felhasználók részére. A szakszerű karbantartás védelmet nyújt az elektronikai egységeknek, forgó, kopó alkatrészeknek, így azok, mégtöbb üzemórát teljesítenek.